Kvasinky a enzymy
Kvasinky – slouží k hlubokému prokvašení a vysoké čeřivosti. Rychle rozkvasí a zachovají v kvasu typické aroma. Dochází k lepšímu využití cukrů a vyšší výtěžnosti alkoholu. Chrání proti nechtěnému zoctovatění.
Používané kvasinky:
- SPIRIFERM AROM – kvasinky k zintenzivnění aroma
- OENOFERM FREDO F3 – chladnomilné kvasinky na rozkvašení studených moštů za nízkých teplot 13 – 17 st.
- VITEMON COMBI – živná sůl pro kvasinky
Enzymy – Enzymy nám v ovoci odbourávají pektiny. Tak dojde k rozpadu vnitřního obsahu plodů. Ovoce se stává tekutějším a šťáva obsažená v buňkách může být důkladněji rozkvašena kvasinkami.
- TRENOLIN BUKETT – enzym s účinkem na uvolnění aroma
- DISTIZYM FM – speciální enzym k rozkladu kvasu
Tyto produkty dodává:
PRONECO s.r.o.
Klentnice 78
Tel. 519 515 117
Kontakt
Jaroslav Ruml
Velké Hostěrádky 201
691 74 Velké Hostěrádky
Telefon: +420 519 419 512
Mobil: +420 603 823 546
E-mail: tramp@iol.cz